Stage Content Marketing

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Vanaf augustus zijn we op zoek naar een stagiair die ons komt versterken in ons digital marketing team!

In deze stage ga jij je bezighouden met het bedenken, implementeren en onderhouden van 360-graden campagnes, waarbij: content marketing, SEO, CRM en social media een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden vormen. Dit doe je in samenwerking met je nieuwe collega’s voor vier verschillende merken op de Nederlandse markt. Toon jij het initiatief en pak je de vrijheid om dit succesvol te leiden?

 

Als Content Marketing stagiair ga jij je bezighouden met:

 • Creatie van eigen, creatieve content voor op onze websites samen met de brand teams;
 • Meedenken en opzetten van Customer Journeys voor het e-mail kanaal;
 • SEO optimalisatie;
 • Ondersteuning van online marketing projecten binnen het Media & Digital Team.

 

Waar kom je te werken?

Als Digital Marketing stagiair werk je in het enthousiaste Media & Digital team binnen de Retail Business Unit. Het team bestaat uit een Product Owner, een Digital Marketeer, een Media Manager en een Consumer insights manager.

 

De Retail Business Unit is de Marketing & Salesorganisatie gericht op het supermarktkanaal, drogisterijen en online. Met merken als Douwe Egberts, Pickwick en Senseo zijn wij marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland. JDE Retail is een jonge organisatie waarin veel ruimte is voor ondernemerschap om je impact in je werk te kunnen vergroten.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor de stage van Content Marketing, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • WO/HBO-opleiding in de richting van Digitale Media, Marketing, Communicatie en/of Communicatie- en Informatiewetenschappen;
 • Affiniteit met contentcreatie;
 • Oog voor detail, overzicht en goede executie; 
 • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden in NL en EN;
 • Ervaring in het werken met:  
 • Adobe Photoshop    
 • MS Powerpoint

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding (HBO: 450,- euro per maand, WO: 500,- euro per maand) en een verantwoordelijke rol in het team.

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je beschikbaar zijn per 1 september en gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

 

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

 

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Claudia Versteeg. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Guus Peters. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

 

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!