Stage Digital Marketing

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Vanaf juli zijn we op zoek naar een stagiair die ons komt versterken in ons Digital & Media team.

In deze stage ga jij je bezighouden met het bedenken, implementeren en onderhouden van 360-graden campagnes van onze vier merken (Douwe Egberts, Pickwick, L’OR en Senseo) op de Nederlandse markt. Dit doe je in samenwerking met je nieuwe collega’s van de verschillende Brand teams en de collega’s binnen JDE Retail NL. Toon jij het initiatief en pak je de vrijheid om dit succesvol te leiden?

Als Digital Marketing stagiair ga jij je bezighouden met:

  • Ondersteuning van online marketing projecten binnen het Digital & Media Team;
  • Creatie van content voor onze websites, e-mails en socials samen met de brand teams;
  • Beheren van het Content Management Systeem en optimalisatie van de brand-websites;
  • SEO optimalisatie;

Kortom, een stage waarin jij als volwaardig lid van het Digital & Media Team zal meewerken!

Waar kom je te werken?

Als Digital Marketing stagiair werk je in het enthousiaste Digital & Media team binnen de Retail Business Unit. Het team bestaat uit een Product Owner, een Digital Marketeer, en een Media Manager. Een klein team waardoor te maken krijgt met veel uiteenlopende en uitdagende vraagstukken.

De Retail Business Unit is de Marketing & Salesorganisatie gericht op het supermarktkanaal, drogisterijen en online. Met merken als Douwe Egberts, Pickwick en Senseo zijn wij marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor de stage van Digital Marketing, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • HBO of WO-opleiding in de richting van Digitale Media, Marketing, Communicatie en/of Communicatie- en Informatiewetenschappen;
  • Affiniteit met contentcreatie;
  • Oog voor detail, overzicht en goede executie; 
  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden in NL en EN;
  • Ervaring in het werken met Adobe Photoshop, Google Analytics, Content  Management Systeem, MS Powerpoint.

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding (Hbo: 450,- euro per maand / WO: 500,- euro per maand) en een verantwoordelijke rol in het team.

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je beschikbaar zijn vanaf 1 juli en gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

 

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

 

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Ralf Kroon, Digital Product Owner, en Nathalie Hans (Talent Acquisition Intern). Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nathalie Hans. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

 

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!